Finnmaster 62 BR
309.900,- DKK (33.278,- EUR)

Finnmaster 62 BR

Finnmasters største Bow Rider er også deres store testvinder. En hård nød som mestrer hårdt hav, men som samtidig passer perfekt på varme sommerdage, da du nemt kan omdanne U-sofaen til en stor solseng. 62 BR er meget praktisk i og med at du hurtigt kan nå frem til forenden gennem den åbningen i forruden, nå du skal ligge til. Det er også masser af opbevaringsplads der, med plads til alt hvad du behøver til en dag på havet. Kalechen ligger altid klar i kalechegaragen, hvis vejret hurtigt skulle ændre sig.

Med Yamaha F130AETX er prisen: 317.000,-
Med Yamaha F150DETX er rpisen: 337.000,-

Mindre er mere. Dette var inspirationen for Finnmaster, da de skabte en række Bowrider-både, der opfylder drømmen om den perfekte fritidsbåd.
BR-serie-modellerne omfatter alt, hvad der er vigtigt for en perfekt dag på havet. Det er først og fremmest en komfortabel båd, som for eksempel også byder på masser af opbevaringsplads. Dækkene på bådene er også designet, så du nemt kan komme ind og ud af båden. Desuden er der komfortable siddepladser i stævnen og agterstavnen som garanterer, at du og dine venner har en behagelig tur – uanset vejret!
Bortset fra alle de smarte funktioner og gennemtænkte løsninger er R-seriens største fordel, at du altid har fuld synlighed i al slags vejr – noget vi alle sætter pris på, når vi åbner op for nye eventyr i den storslåede skandinaviske skærgård.

Se mere på: bluebay-marine.dk/finnmaster/finnmaster_62_br

Kontakt

Facts

Årgang: 2019
Motor: Yamaha F115BETX
Brændstof: Benzin
Skrogmateriale: Glasfiber
Vægt: 900 kg.
Bredde: 230 cm.
Dybde: 85 cm.
Fod: 20
HK: 115

Udstyr

Hydraulisk styring, Seastar
Brandslukker
3 ankerrum
Kaleche
Havnekaleche
Vinduesviskere
Vandskistang
Køleboks
4 fendere
Bord i cockpittet