2024 hos Bluebay Marine

03/01/2024

Hvorfor denne båd?

Vi glæder os til 2024 sammen med jer!

Hos Bluebay Marine A/S går vi et spændende år i møde og vi er allerede i fuld gang med at gøre oplevelserne endnu bedre, for alle vores nuværende trofaste kunder og alle jer der er nytilkomne.

Vi holder hen over året flere forskellige arrangementer lige fra Yamaha Marine day’s til vores velkendte og ufattelig godt besøgte åbent hus-arrangementer, hvor det første kommer i den sidste weekend i februar og den næste vanens tro i oktober måned. Som noget helt nyt afholder vi også to test-sejlads dage fordelt i henholdsvise maj -og september måned – ét i Jylland og ét på Sjælland. Her tager vi nogle af vores mest populære modeller med, der egner sig godt til det miljø, bådene testes i – følg med og se hvor og hvornår senere på året.

Besøg os på Boot24

Lige nærtforestående har vi Boatshowet Boot24 i Düsseldorf der afholdes i perioden 20-28/1. Her vil salgschef Lars Skyum være til stede i dagene fra og med den 20/1 og frem til og med den 24/1 herefter overtager sælger Jannick Jensen stafetten frem til afslutningen af Boot24 den 28/1 kl 17.00.

Vi vil være at finde på i alt 5 forskellige stande, hvor vi repræsenter mærkerne Jeanneau, Finnmaster, Interboat – NL, Nordkapp boats og sidst men ikke mindst Galeon Yachts.

Hvis du tænker på at tage til Düsseldorf, for at se på nogle af bådene, så er der altså mulighed for at få en snak og måske endda et super messetilbud, af en af vores kollegaer på disse messer. Lars Skyum kan fanges på 0045 2463 5534 eller ls@bluebay-marien.com og Jannick på 0045 3060 1535 eller jj@bluebay-marine.com

Så fortvivl ikke - der er rigeligt at glæde sig til – Husk at følg med i kalenderen som du også finder i bunden af vores hjemmeside – eller hop ind på linket: https://www.bluebay-marine.dk/kalender.

Fine-tunet team

I forretningen på Kejlstrupvej 241 i Silkeborg, kan vi med stolthed i stemmen sige, at vi er mere toptrimmet med et drømmeteam, end nogensinde før og vi er klar til at tage imod enhver opgave, hvor intet er for stort eller småt – vi har hænderne, kompetencerne og viljen!


Når uheldet er ude

Vi har hen over efteråret fået rigtig gode aftaler på plads med de mest anerkendte forsikringsselskaber i landet, således vi også er klar til at tage os af de skader, der måtte komme, når nu bådene for alvor bliver taget i brug igen – effektivt og uden bekymringer for dig. Du skal blot ringe din skade ind til forsikringsselskabet og sige at Bluebay Marine skal lave den – så går det hurtigt derfra.


Lad os sælge din båd

Vi er rigtig gode til at sælge både, endda så gode at vi også sælger både for vores kunder, i hvad kalder for anvisningssalg. Dette koncept er blevet meget populært og er en rigtig god måde, hvorpå du som sælger kender omkostningerne, men hvor du trygt kan overlade salget til fagfolk, der ved hvad vi laver og kan finde kunderne til netop din båd – skriv til os eller giv os et kald, så kommer vi hurtig i gang med salget af din båd.




Video


Del denne side


Komplet lagerliste

Både klar til afhentning

Disse både er klar til afhentning indenfor 2 hverdage.

Nyeste både 2024

Hvilken båd drømmer du om?
Nyheder
Har du nogle spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.


Tel.: 86 80 55 36