Aqua Spirit S700 - De nye manøvre både...

21/06/2023

Hvorfor denne båd?

I takt med at vi hos Bluebay Marine A/S har vokset os endnu større, og nu kan kalde os for markedsledende, ønsker vi at levere endnu flere maritime løsninger til sikkerhedstjenesten, det offentlige, institutioner og ikke mindst erhvervet.

Bluebay Marine er en moderne og innovativ virksomhed, med helt nye og topmoderne faciliteter i Silkeborg, der har været i branchen i mere end 22 år. Vi beskæftiger over 20 dygtige medarbejdere, fordelt på administration, salg, teknik + kørende teknik, lager, klargøring, kalecheproduktion – kort sagt vi har det hele under ét tag.

Vi bruger på værkstedet alt det nyeste værktøj og testudstyr der findes og har pt. to kørende teknikere, der servicerer hele landet fra vores mobile enheder – vi forventer flere mobile enheder i de kommende år.

I løbet af 2022 har vi leverer flere både til det offentlige, herunder Politiet, Brand og Redning og ikke mindst militæret. Det betyder at vi her i sidste del er 2022, planlægger en helt nye serie specialbyggede ribs til det danske marked - fælles for disse både er at de kommer fra vores Ukrainske værft Aqua Spirit.

Som de fleste nok har opdaget, siden starten af den - ja undskyld udtrykket - forbandede krig, så er det gået op for verden, at Ukrainerne ikke lader sig slå ud - det samme gælder for Aqua Spirit! De er tilbage på 95% af produktionskapaciteten før krigen og ydermere, kommer der i 2023 også helt nye modeller i produktion på det Ukrainske værft.

En af de spritnye modeller er denne specialbyggede rib, som i 2022 er solgt og testet af det Ukrainske Politi, og inden længe også vil blive tilbudt til bl.a. de danske politistyrker, sikkerhedstjenester og øvrig beredskab på vandet.

Det helt store iblandt ungdoms -og erhvervsskoler langs de danske kyster, er også Aqua Spirit ribbådene der produceres i Kiev, Ukraine. De fås fra 12 fod og helt op i 23 fod, med forskellige indretningsmuligheder, alt efter om de skal bruges til sport, kontrol og eftersyn eller indsatsarbejde. 

Vi er eksperter i salg af både, ribs og yachts, men udfører også i større og større grad, service og reparationer af alle former for maskiner og sikkerhedsudstyr til det maritime. 

Alt I skal gøre, er at skitsere jeres ønsker og behov, så vender vi lynhurtig tilbage med et tilbud på en løsning, der passer jeres behov.


Video


Del denne side


Komplet lagerliste

Både klar til afhentning

Disse både er klar til afhentning indenfor 2 hverdage.

Nyeste både 2024

Hvilken båd drømmer du om?
Nyheder
Har du nogle spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.