Elan - både der sejler imod strømmen

24/05/2011

Hvorfor denne båd?

I en tid hvor man skulle tro at tendensen gik imod mindre både, og branchen mærker faldende salg, opleves det hos Bluebay Marine A/S i Silkeborg noget anderledes. Her er der netop indgået et samarbejde med kroatiske Elan Yachts, som laver elegante luksus yachts, i klassen 30 fod og opefter - og det er vel og mærket til overkommelige penge.

"Vi har igennem længere tid søgt efter det perfekte mærke af luksusyachts, som kan efterfølge vores største Larson cruisere. Der er ikke noget værre end at måtte vinke farvel til en kunde, som ønsker noget større båd end det vi har i vores sortiment. Derfor har vi brugt mere end 2 år på at søge efter det helt rigtige produkt til disse kunder, som ønsker Elegance, Stil og Luksus på højt plan", fortæller Adm. Direktør i Bluebay Marine A/S, Dan L. Christiansen. "I foråret blev vi præsenteret for Elans nye line-up. Vi havde fulgt mærket lidt på sidelinen, og med de nye modeller for 2011/12, blev vi "blown away". Og det skyldes en meget simpel kombination; uovertruffen kvalitet uden at prisen reflekterer det. Moderne linier i et tidløst design, blandet med flere årtiers know-how om fremstilling af luksus Yachts. Efter et besøg på fabrikken, som ligger på en imponerende fabrik i Kroatien og nogle testture i de forskellig yachts, gennemgang af produktion og materiale valg, blev aftalen indgået".

Et range af cruisere der rækker fra 30 til 53 fod og prisskilte fra kun 1,5 millioner må man sige at det reelt set er muligt at få luksus til overkommelige penge. En tendens der går imod strømmen herhjemme i øjeblikket. "Kunderne er derude, og i denne tid er det meget mere eksklusivt at købe luksus udstyr og vise overskud end for 3 år siden hvor alle kunne være med", fortsætter Dan L. Christiansen. "De første kunder er præsenteret for produkterne, og responsen har været mere end postivt. Vi har mange trofaste kunder som netop søger denne type produkter og nu kan vi hjælpe dem til at opfylde drømmen på vandet og sejle imod strømmen, i nogle af verdens flotteste yachts".


Del denne side


Nyeste både 2019

Hvilken båd drømmer du om?

Nyheder

Har du nogen spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.